ΡΕΙΣΟΓΛΟΥ Ανάπτυξη ακινήτων, Αρχική

Εμείς

Από το 1977, όταν και ιδρύθηκε, η κατασκευαστική εταιρία «Ρείσογλου»,  δραστηριοποιείται στην κατασκευή κτιρίων σε ολόκληρη την Αττική (Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Κεφαλάρι, Π. Φάληρο, Παγκράτι, Νέο Ηράκλειο, Γέρακα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα) έχοντας ως χαρακτηριστικά της γνωρίσματα κατασκευές που βελτιώνουν το περιβάλλον και προάγουν το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου.

Με όπλο την υψηλή τεχνογνωσία επενδύει για πάνω από 35 χρόνια σε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της που ξεκινά από την πρώτη γνωριμία, με τη ζεστή και φιλική επικοινωνία και φτάνει μέχρι την ημέρα της παράδοσης, σεβόμενοι πάντα το γεγονός ότι οι αγοραστές ενός ακινήτου, συχνά επενδύουν τους κόπους μίας ζωής για την απόκτησή του.

Ένα επιτελείο από έμπειρους και νέους μηχανικούς σας βοηθά, ανάλογα με τις ανάγκες σας να επιλέξετε την ιδανική λύση, ενώ οι δεκάδες νεόκτιστες οικοδομές (μεζονέτες, διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα όλων των επιφανειών) που υπάρχουν στις περιοχές της Νέας Μάκρης, Ραφήνας και στην υπόλοιπη Αττική  σας δίνουν την ευκαιρία να διαπιστώσετε οι ίδιοι την ποιότητα των κατασκευών. Φερεγγυότητα, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, εμπρόθεσμη παράδοση αποτελούν γνωρίσματα των δραστηριοτήτων μιας εταιρείας της οποίας οι ικανότητες, οι γνώσεις και η εμπειρία είναι στη διάθεση των πελατών της.

Ρεϊσογλου Ανάπτυξη Ακινήτων. Λιβυσίου & Καραγιάννη, 19005 Νέα Μάκρη, Τηλ.: 22940 50050, Fax: 22940 50306, E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.